surmysuu
surmysuusurmysuu

راه اندازي فست فود ، گزينه خوبي براي شروع يك كسب و كار كوچك است. همچنين روش‌هاي زيادي براي گسترش يك فست‌فود وجود دارد و الزاماً همان منوي اوليه، ملاك عمل طولاني مدت در اين كسب و كار نخواهد بود. با كمي آينده ‌‌نگري مي‌توانيد با اجاره محل، خريد تجهيزات فست‌فود و استخدام نيروي انساني لازم، فست فود خود را راه‌اندازي كنيد. اما راه اندازي يك فست‌فود، مانند هر كسب و كار ديگري، نياز به تحقيق و برنامه‌ريزي دارد. علاوه براي اين بايد از تيمي حرفه اي براي راه اندازي فست فود بهره ببريد. در اين مطلب قصد داريم به مراحل راه اندازي فست فود بپردازيم. با ما همراه باشيد.
براي راه اندازي فست فود به چه تخصص هايي نياز مي باشد؟

فرايند راه اندازي فست فود و رستوران امري بسيار پيچيده است كه نيازمند تخصص هاي زير مي باشد:

دانش اقتصادي :  براي تهيه بيزنس پلان و استراتژي ورود به بازار شما نيازمند داشتن اطلاعات در مورد بازار، ميزان تقاضا و رقبا هستيد. براي جمع آوري اين اطلاعات شما نيازمند تجربه حضور در صنعت راه اندازي فست فود هستيد. گاها مشاهده مي شود برخي از افراد سود جو كه هيچ گونه تخصصي در اين حوزه ندارند اقدام به دادن مشاوره هاي تخصصي به سرمايه گذاران و كساني كه خواهان راه اندازي فست فود هستند مي نمايند و با توجه به خلاء هاي قانوني موجود نمي توان با اينگونه افراد برخورد نمود. جالب است بدانيد كه برخي از اين افراد حتي ديپلم ندارند و با مفاهيم اوليه حسابداري و مديريت هزينه آشنا نيستند.

دكوراسيون داخلي فست فود : اين بخش ساده ترين بخش از راه اندازي فست فود است، و با توجه به اينكه خيلي از افراد در كشور ما سابقه ساخت و ساز را دارند مي توانند اين بخش را خودشان اجرا نمايند. شايان ذكر است كه تفاوت هايي بين دكوراسيون فست فود و منازل وجود دارد و در آموزش راه اندازي فست فود مي توان اين بخش را به سرمايه گذاران سپرد.

آشنايي با تهيه منو فست فود و فرمولاسيون آن: كساني كه قصد راه اندازي فست فود را دارند احساس مي كنند كه اين مرحله به آموزش نيازي ندارد. و گاها برخي از افراد اعتقاد دارند كه آشپزي يكي از اعضاي خانواده آنها به اندازه اي منحصر به فرد است كه باعث جذب همگان مي گردد. ولي غافل از اينكه آشپزي در فست فود و رستوران صنعتي مي باشد و با آشپزي خانگي تفاوت هاي زيادي دارد. و از موارد مهم در راه اندازي فست فود تهيه منو و فرمولاسيون آن مي باشد.
مراحل راه اندازي فست فود
مديريت فست فود : اين مرحله را مي شود با آموزش بر طرف نمود. هر كسي كه قصد  راه اندازي فست فود را دارد بهتر است كه آموزش فست فود را پيش كارشناسان اين صنعت ببيند. البته شايان ذكر است كه برخي از افراد كه خود نيازمند آموزش هستند با عناوين همچون سر آشپز فعاليت مي نمايند.
مراحل راه اندازي فست فود

    انتخاب مشاور اي حرفه اي و مسلط به ماركتينگ و بازارشناسي در حوزه راه اندازي فست فود تهيه بيزنس پلان براي راه اندازي فست فود
    تهيه برنامه استراتژيك و مسير هدف
    انتخاب نام مجموعه قبل از راه اندازي فست فود
    انتخاب لوكيشن مناسب براي راه اندازي فست فود
    تهيه نقشه تاسيسات براي آشپزخانه فست فود
    خريد تلفن براي فست فود
    تهيه نقشه دكوراسيون فست فود
    اجراي دكوراسيون داخلي فست فود
    اجراي نماي خارجي فست فود
    تهيه تجهيزات آشپزخانه فست فود
    راه اندازي آزمايشي ماشين آلات آشپزخانه فست فود
    نوشتن منو فست فود
    تبليغات قبل از افتتاحيه
    تهيه قيمت تمام شده محصولات در فست فود
    مراحل راه اندازي فست فود
    انتخاب مشاور اي حرفه اي و مسلط به ماركتينگ و بازارشناسي در حوزه راه اندازي فست فود
    تهيه بيزنس پلان براي راه اندازي فست فود
    تهيه برنامه استراتژيك و مسير هدف
    انتخاب نام مجموعه قبل از راه اندازي فست فود
    انتخاب لوكيشن مناسب براي راه اندازي فست فود
    تهيه نقشه تاسيسات براي آشپزخانه فست فود
    خريد تلفن براي فست فود
    تهيه نقشه دكوراسيون فست فود
    اجراي دكوراسيون داخلي فست فود و
    اجراي نماي خارجي فست فود
    تهيه تجهيزات آشپزخانه فست فود
    راه اندازي آزمايشي ماشين آلات آشپزخانه فست فود
    نوشتن منو فست فود
    تبليغات قبل از افتتاحيه
    تهيه قيمت تمام شده محصولات در فست فود
هزينه هاي اصلي براي راه اندازي فست فود كدامند ؟

هزينه هاي اصلي راه اندازي فست فود به شرح زير مي باشد:

اجاره ملك براي راه اندازي فست فود
تاسيسات مورد نياز آشپزخانه فست فود
دكوراسيون فست فود
تجهيزات آشپزخانه فست فود
راه اندازي و آموزش پرسنل در فست فود
چاپ و بسته بندي غذاها
مواد اوليه مورد استفاده در فست فود
اخذ جواز فست فود شامل چه مراحلي است؟

مرحله اول: متقاضي بايد جهت اخذ مجوز به اتحاديه مربوطه مراجعه كند.

مرحله دوم: درخواست خود را به صورت كتبي به اتحاديه ارائه كند.

مرحله سوم: اتحاديه جواب درخواست رو حداكثر تا 15 روز به متقاضي مي دهد.

مرحله چهارم: اگه اتحاديه درخواست را قبول كند، متقاضي بايد از اون تاريخ ظرف حداكثر سه ماه مدارك مورد نياز اتحاديه رو تكميل كند و به اتحاديه ارائه بدهد.
مشاوره جهت راه اندازي فست فود

اگر تجربه اي در زمينه راه اندازي فست فود و خريد تجهيزات فست فود نداريد، بهتر است تا با گروه حرفه اي در اين زمينه مشورت كنيد تا در سرمايه گذاريتان دچار شكست نشويد. چه بسا بسياري از كساني كه با سرمايه بسيار و به دليل عدم مشاوره، سرمايه خود را از دست داده اند و چه بسيارند كساني كه با سرمايه اندك و مشاوره با تيم مجرب و حرفه اي، به سود و در آمد بالايي دست يافته اند.
راه اندازي فست فود با فست فود شاپ

فست فود شاپ، با همكاري متخصصان و كارشناسان خود در بخش طراحي و راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي كافي شاپ و فست فود و كافي شاپ و هتل ها، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما مي باشد.

اين شركت با تيم فعال و با انگيزه، كسب و كار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاري خود با شركت ها و برند هاي معتبر دنيا مي باشند. تهيه لوازم آشپزخانه صنعتي را به ما بسپاريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه اندازي فست فود با ما تماس بگيريد. يا مي توانيد به سايت www.fastfoodshop.ir مراجعه نماييد.

امتیاز:
بازدید: 71
برچسب:
:
[ 1398/11/26  ] [ ۱۸ ] [ surmysuu ] [ ]

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران : تمام مشاغل براي خود داراي استانداردها و پيش نيازهايي مي باشند، بالطبع راه اندازي رستوران نيز بنا بر نوع كاربري خود ،مانند كاربري رستوران بين المللي،يارستوران ايراني ياكافه رستوران نيازمند پيش نياز راه اندازي رستوران مي باشد. در ادامه با ما همراه باشيد تا بيشتر آشنا شويد.

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران

ابتدا بايد پلان تفكيكي هر ملك مشخص شود،يعني فضاي آشپزخانه صنعتي  و پخت و پز از فضاي نشيمن ميهمان جدا شود و امور مربوطه انجام پذيرد ،زيرا كه بسياري از رستوران ها با رعايت نكردن اين موضوع دچار مشكلاتي مي شوند .

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران

مشخص شدن پلان تفكيكي رستوران

مثلا با عايق نكردن آشپزخانه و ايزوله نكردن آن سر و صداي آشپزخانه و فضاي توليدي محصولات اوليه غذايي به سالن منتقل مي گردد و اين موضوع قطعا در سطح رضايتمندي ميهمان تاثيري بسزا خواهد داشت،پس از اين كه پلان تفكيكي رستوران مشخص شد،بايد استانداردهاي هر قسمت و همين طور پيش نيازهاي آنها مشخص شود.

يكي از استانداردهاي آشپزخانه براي مديررستوران  اين است كه ديوار آشپزخانه بايد تا زير سقف از سنگ يا سراميك مقاوم پوشيده باشد و استانداردهاي ديگر كه با داشتن يك مشاور خوب در اين زمينه مي توانيد اطلاع پيدا نماييد.

نزديكترين مكان در سالن نسبت به ساير قسمتها

پيش نيازهاي،راه اندازي رستوران : از جمله استانداردهاي سالن و فضاي نشيمن ميهمان نيز ميتوان به فضاي پنتري، اشاره نمود كه در نزديكترين مكان در سالن نسبت به ساير قسمتها قرار مي گيرد.

 فضاي پنتري در رستوران

پنتري مكاني براي نگهداري وسايل و ملزومات سالن همچون روميزي ها،ليوان هاي تميز و پوليش شده قاشق، كارد و چنگالهاي پوليش شده و ساير اقلام مورد نياز سالن.

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران

رايج ترين هزينه هاي راه اندازي رستوران كدام اند؟

  • تأمين امنيت قرارداد اجاره و هزينه هاي قانوني
  •  گواهي بهداشت و ايمني
  • بيمه
  •  تعمير و آماده سازي مكان رستوران
  • تجهيزات آشپزخانه
  • استخدام كاركنان و لباس
  • مبلمان،دكور و تبليغات
  •  تأمين موجودي اوليه مواد غذايي
  •  راه اندازي بخش بازاريابي

پيش بيني چشم انداز يك ساله

بايد توجه داشته باشيد كه براي راه اندازي رستوران بايد سرمايه شما به گونه اي باشد كه علاوه بر هزينه هاي اوليه  سرمايه در گردش لازم براي حداقل ۶ الي ۹ ماه را در ابتداي كار داشته باشيد . بعد از راه اندازي رستوران سرعت بالا رفتن مخارج و مدت زماني كه طول مي كشد تا يك رستوران جديد پا بگيرد و به طور منظم مشتري داشته باشد شما را شوكه خواهد كرد .

بسياري از رستوران ها در ابتداي راه اندازي بعد از شور و هيجان اوليه با يك سراشيبي عمده در كسب و كار مواجه مي گردند .در اين زمان حضور سرمايه نقش اساسي و مهمي را ايفا مي كند.شما نياز داريد يك گپ زماني چند ماهه تا يك ساله را پشت سر بگذاريد تا مشخص شود كه آيا رستورانتان واقعاً مي گيرد يا خير و لازم است سرمايه لازم جهت تأمين هزينه هاي جاري از جمله اجاره ملك، حقوق كاركنان، بيمه، تهيه مواد غذايي و غيره را براي اين مدت زمان در آغاز كار داشته باشيد.

طراحي و دكوراسيون در راه اندازي رستوران

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران : يكي از كليدي ترين و مهم ترين نكات حايز اهميت اين است كه در قدم اول به جذب ميهمان و در قدم هاي بعدي به آسايش و رفاه ميهمان بسيار كمك مي نمايد .

با وجود اين حجم وسيع رستوران بخصوص در شهرهاي بزرگ و با سطح رقابت پيش آمده بين رستورانها اين نكته بسيار مهم است كه ميهمان نه تنها به دنبال كيفيت هستند،بلكه بدنبال مرغوبيت  نيز مي باشد.

در انتخاب نوع طراحي و دكوراسيون نبايد به شكلي فضاسازي شود كه ميهمان با چند بار آمدن به اين رستوران ، فضا برايش تكراري شود.

 

پروپزال راه اندازي رستوران

  بازديد از پروژه،عكس برداري، فيلمبرداري و متراژ برداري جهت تهيه نقشه هاي اوليه و پلان طراحي جهت ايجاد پيش نيازها، ظرفيت هاي مناسب و مطابق با پروژه.

 تفكيك طراحي

 تفكيك طراحي قسمتهاي مختلف همچون فضاي بيروني، آشپزخانه، سالن، لابي و رسپشن، انبار و سردخانه ها، بخش لاندري، لاكر وو شروع بكار پروژه هاي اجرايي.

ايجاد پيش  نيازهاي لازم

 ايجاد پيش  نيازهاي لازم  در  قسمت هاي  مختلف  پروژه همچون آب، برق  تك  فاز و  سه  فاز ،گاز ، تلفن، سيستم تخليه و  فاضلاب،سيستم سانتريفيوژ و تهويه،سيستم هاي  گرمايشي  و  سرمايشي ،اتصالات  كابلهاي  شبكه و اينترنت  و

نام  گذاري  مجموعه

نام  گذاري  مجموعه  و  طراحي  لوگو، ايجاد  صفحات اجتماعي  و ايجاد شبكه هاي  بازاريابي  و فروش  جهت  بالا بردن  ظرفيت هاي  فروش  پس  از  زمان  افتتاحيه.

طراحي منو هاي غذايي

 طراحي منو هاي غذايي ، نوشيدني  و  دسرها  با ارائه رسيپي  كارد و  كاست كنترل  و با  در نظر گرفتن  تناسب  قيمت منطقه اي  بهمراه  بالاترين  سطح  كيفي  غذاها ، نوشيدني ها  و ارائه  سرويس  دهي.

سفارش لوازم رستوران

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران :  سفارش و تامين  خريد  مبلمان ، ظروف  و  كليه  وسايل مربوط  به  بخش  پذيرايي  و  سرويس  دهي  و  چيدمان  اين وسايل  بر  اساس  نقشه هاي  از  پيش  طراحي  شده .سفارش  پك ها  و  ظروف  يكبار  مصرف  و  بيرون بر حسب  منو  با  لوگو  مجموعه.

خريد  تجهيزات

  تامين  خريد  تجهيزات  و  ادوات  آشپزخانه و قسمتهاي غذا و نوشيدني و تجهيز  اين  قسمتها  بر  اساس  پلان  اوليه.

گزينش  پرسنل

 گزينش  پرسنل  قسمتهاي  مختلف  و  تاييد  صلاحيت  اين پرسنل  و  انجام  مقدمات  اداري  همچون  استعلام  سوء  پيشينه ، عدم  اعتياد ،اخذ  كارت  بهداشت  و  بهداشت  اصناف  وتنظيم  قراردادهاي  شغلي  و  منابع  انساني.

 آموزش

 آموزش  استاندارد بهداشتي ،حرفه اي  و كليه  موارد مربوط  به  منوهاي  غذايي  و  نوشيدني  اعم  از  گارنيشهاي غذاها  و  نوشيدني ها  و اصول  پذيرايي و ميزباني .

ليست مواد  اوليه  غذايي

ارائه  ليست  تمامي  مواد  اوليه  غذايي  همچون  مواد پروتئيني ، اقلام  خشك و شوينده ها  و  …  بهمراه  منابع تامين  خريد  با  قيمت  مناسب  و  كيفيت  عالي.

مرحله  پخت  آزمايشي  جهت  آموزشهاي نهايي و تاييد كنترل  نهايي  طعم و كيفيت  محصولات.

افتتاحيه

 برگزاري  افتتاحيه  مجموعه  در بالاترين سطح  كيفي.

آموزش هاي  تكميلي

پيش نيازهاي راه اندازي رستوران : آموزش هاي  تكميلي ضمن  كار و  نظارت  بر  تداوم  كيفيت واستانداردهاي ازپيش تعيين  شده و پشتيباني  مستمر.

امتیاز:
بازدید: 108
برچسب:
:
[ 1398/5/13  ] [ ۱۸ ] [ surmysuu ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
امکانات وب